Muzikale sneeuwbal - La petite école de danse

Decoratieve sneeuwbal met kleine muis en haar gans

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE572

Ga je lekker mee dansen door de kamer op de melodie van deze muzikale sneeuwbol met een kleine muis en haar gans die feest viert terwijl ze haar magie zijn werk laat doen?

Deze sneeuwbal is tevens ook een mooi stuk decoratie om de kinderkamer gezelliger te maken.

37,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 667175

CollectieLa petite école de danse
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Deze muzikale sneeuwbal van MOULIN ROTY komt uit de collectie La petite école de danse. Deze collectie gaat over de dansschool. Kleine passen, pas de deux, plié, ...
Iedereen danst graag en heeft plezier.
Het is de grote avond en de kleine dansschool maakt zich klaar om het podium op te gaan. 1, 2, 3 .. iedereen herhaalt zijn stapjes nog een laatste keer.
In het donker licht het podium op.. SHHT.. het gaat nu écht beginnen..

  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: 10,5 x 15 cm

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!