Naaikoffertje - L'Atelier de Couture

Koffer met alles wat je nodig hebt om te leren breiken, haken of naaien

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO049

Ben je zelf een creatieve mama en wil je graag ook je kindje in het handwerk introduceren? Of heb je een zoon of dochter die graag wil leren breien of haken dan is deze leuke naaikoffer van Moulin Roty echt het perfecte geschenk om te geven.

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met breien, haken en naaien zit mooi bij elkaar in dit handig koffertje.

54,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 710404

TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 5 jaar

Het Moulin Roty naaikoffertje L'Atelier de Couture is ideaal om je kind te introduceren in het naaien en breien vanaf ongeveer 6 jaar. Alles zit in een handig compact koffertje, makkelijk mee te nemen en alles mooi geordend.

Alles wat je nodig hebt zit erin: 4 bollen wol om te breien, breinaalden (4 mm), een haaknaald, garen in verschillende kleurtjes, naalden, een vingerhoed, kleine knopjes, een schaar en lintmeter. Er zit ook een handleiding bij met instructies. Ideaal om iets samen te doen en er een creatief momentje van maken.

Afmetingen: 35,5 x 24 x 8,5 cm
Materiaal: hout, metaal - koffertje uit stevig karton
Leeftijd: vanaf 5+ en ouder

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.65
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!