Niet voeren! - Geheugenspel

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Nieuwsgierig schuiven de spelers de oude rotzooi op de rommelige zolder opzij. Maar wat gebeurt er? Onder al die wanorde komen hongerige monsters te voorschijn. Wie het overzicht bewaart en goed kan onthouden waar de hongerigste monsters zich verstoppen, kan lekker eten in de bek van een monster tekenen. Maar let op: een monster dat al een snack kreeg, verjaagt de spelers met een schrikwekkende boer richting uitgang. Wie slaagt erin het langst op de zolder te blijven?

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303812

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGeheugenspellen
Leeftijdvanaf 5 jaar
  • nieuwe combinatie van memo- en schuifspel
  • met 4 verschillende kleurpotloden
  • spannend tot het einde


Inhoud: 1 zolder (bestaande uit: bodem van de doos, inlegstuk, in elkaar te steken kruis uit 4 delen, 1 spelbord vloer, 1 spelbord met monsters, 24 voorwerpkaartjes), 10 witte bladen, 4 spelfiguren, 4 kleurpotloden, 4 botkaartjes, 1 handleiding.

Taal van de spelhandleiding: Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans & Italiaans

Aantal spelers: 2 - 4 personen

Speelduur: 15 min

Geschikt vanaf 5 jaar.

Materiaal: karton, hout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22224.50.6
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories