Opbergzak & speelmat - Worldmap

Opbergtas en speelmat, wereldkaart en sterrenprint

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO014

Monochrome kinderkamer inspiratie (202)

Wie spot er als eerste de grizzly beer in Canada? Zie jij de surfer down under in Australië? Tellen we samen de pinguïns op de Zuidpool, ... deze Play & Go zak is een echte musthave voor kleine wereldontdekkers, met dubbelzijdige print van een wereldkaart en sterrenprint is deze speelmat/opbergzak een echte aanwinst in elke speelkamer!

36,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : worldmap

CollectiePrinted Colors
TypeOpbergzakken
KleurZwart

Play&Go Worldmap maakt korte metten met rommel, ze combineren slim een speelmat en opbergzak in 1 product! Ideaal om orde in de chaos te brengen en bovendien ook leuk om op te spelen.

Een legoblokje waarop je trapt als je net uit de douche komt of je zoon die dramatisch huilt omdat hij zijn favoriete Playmobil-poppetje niet kan vinden. Herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren. Je gebruikt hem als je het speelgoed wil opbergen maar ook als speelmat is de Play&Go ideaal! Ook handig als er onverwacht bezoek komt: in een wip is alle speelgoed opgeruimd! De Play&Go opbergzak is verder ook perfect voor op het strand, voor op vakantie of voor bezoekjes aan oma en opa!

De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm en is gemaakt uit stevig, duurzaam katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
286221
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories