Outdoor Play & Go opbergzak - Mokka Stripes

2-in-1 waterproof speeltapijt en opbergtas in knappe kleuren voor buiten

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO046

Outdoor collection by Play&Go (6)

Een dagje strand, geweldige picknicken of spelen in de tuin wordt leuker met de stijlvolle Play&Go outdoor opbergzak - geprint langs de buitenkant met stijlvolle strepen. Absoluut de meest stijlvolle speelmat voor buiten!

De outdoor opbergzak is splashproof en heeft een gaatje in het midden zodat zand niet meegaat wanneer je de ronde mat opvouwt tot zak. Ideaal om mee te nemen naar een picknick, het strand, je tuin, ....

41,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095301275

CollectieOutdoor
TypeOpbergzakken
KleurMeerkleurig

De Play & Go outdoor opbergzak Mokka Stripes is een zalige oplossing om al je spullen mee naar buiten te nemen. Leg de opbergzak open om op te zitten of erop te spelen. Het materiaal is waterproof en ademt. Tijd om te gaan? Trek gewoon aan het touw, alles zit erin en je kan vertrekken. Verkrijgbaar in verschillende prints, kies jouw favoriet >

De verstelbare schouderriem maakt het gemakkelijker om de zak te dragen en de tas is tevens voorzien van een zand / vuil ontsnappingsgat zodat je niets mee naar huis neemt dat niet hoeft ;-)

Afmetingen: 140 cm diameter

Materiaal: 90% polyester - 10% TPU

Belangrijke productinformatie: de Play & Go-tas is geen speelgoed. Gelieve altijd de Play&Go opbergzak te gebruiken in nabijheid van volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
62801
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa. Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmat De 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!
Collectie Outdoor collection by Play&Go
Inspiratie en stories