Panorama behang Ocean - Large

Origineel behangpapier met onderwaterprint

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML109

Droom helemaal weg met dit prachtige behang van MIMI'lou. Het toverachtige design met een onderwaterwereld laat je kleine avonturier leven, slapen en spelen met een beeldige achtergrond in de meest prachtige kleuren.

125,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PPP07

TypeBehangpapier
KleurAqua
ThemaOceaan en zeedieren

Panorama behang Ocean Large van het Franse Mimi'lou. Een mooi tafereel om een kale muur op te vrolijken en de juiste sfeer in de kinderkamer te zetten. Alleen voor écht originele kamertjes!

Afmetingen: breedte panorama 200 cm breed x 250 cm hoog - afmetingen rol: 50 cm x 10 m

Materiaal: semi satijnen, non-woven vliesbehang 150 g - afwasbaar - geprint met milieu vriendelijke inkt

De MIMI'lou panorama's maken een kale muur instant trendy. De prent bestaat uit verschillende stroken van 50 cm breed die je makkelijk op de muur kan positioneren en behangen.

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje dat op enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merk met knappe muurstickers, fijne posters, panorama behang en allerlei mooie items geïnspireerd op de rijke verbeeldingswereld van onze kleintjes

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!