Pil Sensorische bal - Blush

Stimulerende zachtroze speelgoedbal uit natuurlijk rubber

Staat: Nieuw product

Filibabba

BBF155

Open-ended play met De Kleine Zebra (81)

Deze rubberen zachtroze speelgoedbal nodigt je baby uit om zijn zintuigen te testen door te voelen, te kijken, te ruiken en zelfs te proeven.

Dankzij zijn zachte randjes kan deze sensorische bal prima dienst doen als bijtspeeltje en biedt verlichting bij doorkomende tandjes. Geloof ons, je mini zal getriggerd zijn door dit fijne stukje speelgoed!

20,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FILI-SKILLSBALL-PT048

TypeBijtspeeltjes
KleurRoze

Pil sensorische bal Blush van Filibabba is sensorisch speelgoed vervaardigd uit 100% natuurlijk rubber, hierdoor is hij volledig veilig om op te sabbelen en te knabbelen. De bal is ontworpen met uitstekende nopjes die een betere grip bieden voor de allerkleinste handjes. Alle randen zijn zacht, dit biedt soelaas bij pijnlijk tandvlees en stimuleert tegelijkertijd de tastzin. Een geweldig product voor de ontwikkeling voor de fijne motoriek van je kleine kapoen!

Materiaal: 100% natuurlijk rubber, gekleurd met voedselveilige verf

Afmetingen: 8 X 8 X 8 cm

_

Filibabba is een Deens merk opgericht in 2015, met zachte tetra-doeken, heerlijke babynestjes en handige babymusthaves in leuke kleuren in hun collectie. Het BabyNest was hun eerste ontwerp, waarin Nordic Niceness centraal stond. Christian Bendtsen en Lasse Rolighed Olesen creëerden het meest veilige, kwalitatieve en praktische nestje waar je lang geniet van hebt. Ze kiezen steeds duurzame materialen die heerlijk aanvoelen, alle producten dragen ook het GOTS-label. De organisch, zachte stoffen passen bij elke interieurstijl. Met Filibabba haal je de kalme en tijdloze sfeer van het noorden in huis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8800.111
FILIBABBA is een puur Deens merk opgericht in 2015 dat gelooft in 'Nordic Niceness', wat zoveel wil zeggen als dat ze graag een wereld van duurzaamheid en magie creëeren voor jonge families en dit voor een lange tijd. Filibabba gaat enkel voor kwalitatief design dat je bijstaat in kleine en grootste momenten, gebaseerd op hun eigen ervaring en dagelijkse inspiratie. Ze kiezen voor duurzame materialen die mooi zijn om naar te kijken, een knusse wereld maken maar ook veilig zijn voor jouw kleine kapoenen. In hun tijdloze collectie zitten babynestjes , zachte tetradoeken , duurzame eetsets uit bamboe, ... stuk voor stuk met duidelijke Scandinavische invloeden en steeds in zachte materialen en kleuren.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories