Poppenhuis Little Friends - Villa Lenteochtend

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29075a

Little Friends van HABA (95)

Uit de Little Friends collectie van HABA.
Welkom in 'Villa Lenteochtend'! Dit moderne poppenhuis is een fantastische plek voor Lilli, Mali en hun vrienden. Hoe wordt het ingericht? Waar is de woonkamer en wie slaapt op de bovenverdieping? Dat kunnen de kinderen helemaal zelf beslissen... en ook altijd weer veranderen.

74,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301781

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuizen
Leeftijdvanaf 3 jaar

De niet-bedrukte multiplexplaten worden onderling met kunststof rails verbonden en kunnen individueel in elkaar worden gezet. Ook opgenomen in ons Little Friends assortiment zijn poppenhuis popjes, meubels en accessoires.

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Materiaal: beukenhout, triplex, kunststof.
Afmetingen: 38x38x46 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
42.58.153.33.49
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories