Poster - Cool

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML006

Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES (198)

Haha, wat doet die gekke ijsbeer daar? hij zwemt en drijft lekker rond in het ijskoude, blauwe water.

Deze 'coole' poster werd ontworpen door Miriam Deville, het creatieve brein achter het super originele merkje Mimi'Lou vol leuke items met oog voor detail en fijne kleurencombinaties.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF13

TypePosters
KleurBlauw
ThemaDieren
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Cool! Verwonder je elke dag met deze blauw witte poster van Mini'Lou, met gekke ijsbeer die geniet van een frisse duik.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: papier

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.40.60.010.11
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Dé kleur van het jaar 2022: BRIGHT SKIES
Inspiratie en stories