Poster - Gold roller skates

Staat: Nieuw product

Michelle Carlslund Illustration

KZ40559

Een paar bliksemsnelle rolschaatsen zijn perfect om de baby- of kinderkamer te decoreren. En waarom niet, misschien wel een een hele speelse toevoeging aan je woonkamer! :-)

 

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 284

Korting- 50 %

Elegante poster met gouden rolschaatsen van de hand van Michelle Carlslund, een in-Kopenhagen-wonende, gek-op-frietjes, optimistische en eco-vriendelijke-poster-maker (zo omschrijft Michelle zich graag in één zin).

Formaat: 30 x 40 cm. Geprint in Denemarken op 170 gr op FSC-gecertificeerd papier met details in gouden folie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.3550.040.08
In 2010 startte de Deense Michelle Carlslund haar eigen bedrijf op: Michelle Carlslund Illustrations. Vanuit haar studio in het centrum van Kopenhagen creëert ze met haar ontwerpen haar eigen wereld. Een wereld van eclectische steden, sterke mannen, ludieke woordspelingen en honey loving beren. De illustraties zijn speels en naïef, maar als je dichterbij kijkt zie je de verborgen boodschap voor groot en klein. Een beer, die zich opkleedt en zich probeert aan te passen… Michelle bekijkt dagelijkse dilemma’s met een glimlach en een dosis zelfspot. Haar ontwerpen zijn op verschillende manieren ontstaan, door te knippen en plakken, tekenen of schilderen... Maar één ding hebben ze allemaal gemeen: het kleurpalet, het imaginaire universum en het goede verhaal.