Poster - Hot Airballoons aquarelle - 60 x 40 cm

Grote muurposter met luchtballonnen

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML123

Droom helemaal weg met deze prachtige poster van MIMI'lou. Het toverachtige design met luchtballonnen laat je kleine avonturier leven, slapen en spelen met een beeldige achtergrond in de meest prachtige kleuren.

19,00 €

13,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF37

CollectieHot Air Balloons
TypePosters
KleurMeerkleurig
Themareizen
STOP/FINISTOP

De poster Hot Airballoons aquarelle geeft aan iedere kamer in een handomdraai een nieuwe look. Het elegante ontwerp past al snel in iedere kamer en is vrijwel met alle andere kameraccessoires te combineren, kortom een fijn stuk muurdecoratie om makkelijk op te hangen in de kinderkamer.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: gedrukt op 230 gram papier - offset mat

Herkomst: gedrukt in Frankrijk

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!