Poster met kader - Good night

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML082

Zeg elke avond slaapwel tegen deze slaperige beer. Hij waakt over je kleintje en is een perfect compagnon om naar dromenland te reizen.

Dankzij de mooie kader rond deze leuke Mimi'lou poster kan je hem meteen een plekje geven in jouw favoriete kamer van het huis.

47,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFC6

TypePosters
KleurGrijs
ThemaDieren

Zalige poster met kader Good Night, een ontwerp van het wondermooie woonmerk Mimi'lou. Deze muurdecoratie zit vol detail en komt in een stijlvolle houten kader. 

Afmetingen: 30 x 40 cm

Materiaal: papier - eikenhouten kader - plexiglas

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
43.21.433.20.7
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!