Poster - Vlinders Aquarelle - 60 x 40 cm

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML135

Voor kinderen die graag dromen. Een poster als een aquarel schilderij.

Mag hij bij jou in de kinderkamer aan de muur komen?

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : AFF39

CollectieNaomi
TypePosters
ThemaNatuur

Poster Vlinders Aquarelle van Mimi'Lou is een mooie aquareltekening van acht kleurrijke vlinder, een fijn stuk muurdecoratie om makkelijk op te hangen in de kinderkamer.

Afmetingen: 60 x 40 cm

Materiaal: gedrukt op 230 gram papier - offset mat (kader niet inbegrepen)

Herkomst: gedrukt in Frankrijk

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!