Revitaliserende conditioner Blooming Belly - Argan - 240 ml

Staat: Nieuw product

Attitude

DM516

Wist je dat ... tijdens de zwangerschap je hoge oestrogeenspiegel de groeifase van je haar verlengt, waardoor het minder snel uitvalt en dikker wordt? De natuurlijke conditioner van Attitude is specifiek ontwikkeld voor toekomstige mama's en is verrijkt met argan-olie om te beschermen en je kapsel te doen glanzen.

Ontspan even en geniet van het delicate en ontspannende aroma van appelbloesem.

9,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBlooming Belly
TypeConditioners

Revitaliserende conditioner Blooming Belly van Attitude met zijdezachte structuur en enkel gemaakt met ingrediënten van minerale en plantaardige oorsprong. Dit natuurlijk verzorgingsproduct voor mama's to be (en kersverse mama's) zorgt voor een uitstekende haarverzorging zonder de groei van je baby te schaden.

Arganolie is een rijk antioxidant dat al lang bekend staat om zijn voedende en hydraterende eigenschappen en zijn vermogen om huidinfecties te voorkomen.

Inhoud: 240 ml

Gebruiksadvies: Na het wassen, aanbrengen, laten intrekken en nadien afspoelen.
Voor het beste resultaat laat je de conditioner best 1 tot 3 minuten inwerken en spoel je daarna je haar af met water. Voor het beste resultaat te gebruiken in combinatie met de Blooming Belly natuurlijke shampoo van Attitude.

____

Attitude biedt een hele lijn ecologische verzorgingsproducten voor het hele gezin. Mooi vanbuiten én vanbinnen maar bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet. Ze werken ook CO2 neutraal door de CO2 die tijdens de productie en het transport vrij komt te compenseren door het aanplanten van bomen. Zeker het ontdekken waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.220.040.26
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.