Rubberen Ronde Bijtring - Mrs. Rabbit

Rond bijt- en badspeeltje met konijn, makkelijk vast te pakken

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX404

Rust color by Trixie (18)

Non stop kwijlen en pijnlijk tandvlees, wat doe je eraan? Dit leuk bijtspeeltje boven halen natuurlijk!

De leuke vorm, het zachte materiaal en de verschillende texturen van Mrs. Rabbit geeft je baby veel om te ontdekken en het speeltje prikkelen alle zintuigen. De roze bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk en puur rubber, ideaal en 100% veilig voor je mini.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 37-661

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieNatural Rubber Toys
TypeBijtspeeltjes
KleurRoze
DiertjesKonijn

Natuurlijk rubberen ronde bijtring Ms. Rabbit uit The World of Play speelgoedcollectie van TRIXIE. Baby's vinden het heerlijk om dit speeltjes met zowel hun mond als handjes te ontdekken. Ze zijn het perfecte kraamgeschenkje en allereerste speelgoedje voor pasgeborenen! De Trixie dierenvriendjes zijn super leuk om mee te spelen.

  • Dit grijpspeeltje heeft een grote opening zodat kleine handjes het makkelijk kunnen vastnemen.
  • Het is ook een bijtspeeltje en heeft een verzachtend effect op het pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes. Het kauwen op het zachte materiaal en de verschillende texturen bieden verlichting.
  • Ook leuk als badspeeltjes, uiterst geschikt voor uren speelplezier in de badkamer
  • Er zitten geen gaatjes of openingen in het speeltje, hierdoor kan er geen schimmel binnenin het product groeien.
  • Alle producten zijn met de hand beschilderd met verf op waterbasis die volkomen onschadelijk is voor baby's. Dit ambachtelijke proces brengt kleine variaties in kleur en vorm met zich mee, wat elk speeltje en diertje uniek maakt.
  • Het is niet nodig om de producten te steriliseren, aangezien dit het natuurlijke materiaal zou beschadigen.

 

Materiaal: 100% natuurlijk rubber • vrij van vrij van BPA, PVC, Ftalaten en Nitrosamine • voldoet aan alle veiligeheidsnormen

Afmetingen: 14 x 8 x 1 cm

Leeftijd: vanaf 0 maanden

Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek en milde zeep, niet steriliseren.

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie Rust color by Trixie
Inspiratie en stories