Rubberen speeltje - Iris the Hibiscus

Sensorische bloem babyspeeltje, mag ook mee in bad

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

OLC031

Iris de hibiscusbloem zal de zintuigen van je baby meteen weten te stimuleren dankzij het realistische design en de heldere kleuren. Het natuurlijk bijtspeeltje mag mee in bad en past perfect in elke luiertas.

Handgeschilderd met natuurlijke pigmenten, stuk voor stuk, van dit fleurig eco-speelgoed zijn er geen twee dezelfde.

17,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-CAMPANULA-LILAC

SamenstellingenNatuurrubber
TypeBijtspeeltjes
KleurRoze

Rubberen speeltje Iris the Hibiscus van OLI & CAROL is een bijtring, badspeeltje en zintuiglijk speeltje voor baby's en peuters. Makkelijk vast te maken aan een tutketting en overal mee naar toe te nemen. Het is gemaakt volgens een ambachtelijk en duurzaam proces met 100% natuurlijk rubber van Hevea bomen.

  • Stimuleert de zintuigen van baby en kalmeert het tandvlees
  • Gemakkelijk vast te pakken en veilig om op te kauwen
  • Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk
  • Stuk voor stuk met de hand beschilderd met natuurlijke pigmenten
  • Handgemaakt dus kleine variaties kunnen optreden tov de foto's
  • Zonder gaatjes om bacteriën en schimmelvorming binnenin te voorkomen

Wist je dat sommige Hibiscus soorten eetbaar zijn en medicinale eigenschappen hebben die de gezondheid kunnen verbeteren? De bladeren en bloemen zijn rijk aan vitamine B1 en A en kunnen een bloeddruk verlagen en de bloedsomloop verbeteren.

Afmetingen: 9,6 x 9,6 x 4,9 cm
Materiaal: 100% natuurlijk rubber van de Hevea boom

_

Olimpia & Carolina zijn twee jonge zusjes uit Barcelona die samen OLI & CAROL hebben opgericht. Een jong en innovatief merk dat staat voor cool eco speelgoed - volledig plasticvrij en uit natuurlijke materialen - voor moderne ouders en hun kinderen. Ze maken duurzame producten op een ambachtelijke manier met oog voor detail. Hun collecties zijn te koop in over 80 landen ter wereld. En zijn een must voor jonge ouders!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.