Schattige bijtring So'Pure - Sophie de Giraf

Staat: Nieuw product

Sophie de Giraf

CS006

Sophie de Giraf is een heerlijk babyspeeltje om lekker veel op te zabberen, kauwen, bijten, ... Deze leuke bijtring is gemaakt van hetzelfde natuurlijke rubber als Sophie de giraf, afkomstig van de Braziliaanse Hevea/rubberboom. Een echt lichtgewicht en makkelijk vast te pakken door de kleinste handjes.

Deze natuurlijke bijtring is volledig veilig voor je kleintje en bevat tal van plekjes waarop gekauwd kan worden: oren, hoorntjes, de snuit en de ring zelf.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 220117 GD34

Schattige bijtring/babyspeeltje So'Pure van Sophie de Giraf. Makkelijk vast te pakken door de kleinste handjes en perfect om het pijnlijke tandvlees van je baby te verzachten. Door de 2 verschillende texturen op de ring kan baby zelf kiezen waarop hij het liefst wilt kauwen om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Het gestreept oppervlak verzacht perfect de pijn van doorbrekende tanden en de bolletjes verzachten het tandvlees.

Materiaal: 100% natuurlijke rubber

Gebruiksadvies: natuurlijk rubberen speelgoed kan je makkelijk proper maken met een licht vochtig doekje en een beetje milde zeep. Speel- en bijtspeelgoed van natuurlijk rubber mag je nooit steriliseren of in de vaatwasser reinigen.

Uiteraard willen we het beste voor onze baby en voor de planeet. Met de So'Pure-collectie van Sophie de Giraf kies je voor natuurlijke producten uit ecologische materialen die volledig veilig én super leuk zijn voor jouw kleine hartendief.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13185.50.126
Sophie de Giraf - Helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber van de Hevea boom én na 58 jaar nog steeds traditioneel met de hand gemaakt en geschilderd: Sophie de Giraf is een heerlijk eerste babyspeeltje / bijtspeeltje dat alle zintuigen aanspreekt en in de smaak valt vanaf 3 maanden . Dankzij het natuurlijk rubber is deze gekke giraf niet alleen lekker flexibel, ze is ook helemaal veilig om in het mondje te steken, vrij van BPA en andere toxische stoffen en bevat tal van plekjes waarop lustig gekauwd kan worden: de oren, de bek, de hoorns, de poten, ... dankzij de lange poten kunnen zelfs de kleinste handjes dit babyspeelgoed makkelijk vast grijpen. Ze is prachtig om naar te kijken , lekker om op te kauwen bij knagende doorkomende tandjes, heeft een unieke geur die ervoor zorgt dat je kleintje haar snel zal herkennen en als je er zachtjes in knijpt maakt ze een piepend geluid. Sophie de Giraf komt verpakt in een mooie geschenkdoos gemaakt uit gerecycleerd karton en met een mooie katoenen strik rond. Daarnaast zijn er ook tal van andere geschenk- en cadeausets verkrijgbaar met bijtringen, knuffeldoekjes, sleutelhangers, herinneringszakjes, ... ideaal als kraamgeschenk of cadeau bij een babyborrel. Sophie de Giraf is een perfect eerste vriendje voor elke baby. Leuk om te geven én te krijgen!