Schattige muziek juwelendoos - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO136

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (25)

Als je op zoek bent naar een uniek en schattig cadeau voor je kleintje dan is deze juwelendoos echt een goede tip. Doe het doosje open en de vos begint te dansen op mooie muziek voor de spiegel. Er zit ook een schuifje aan de zijkant voor je oorbelletjes of andere kleine schatten in te bewaren.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714104

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Le Voyage d'Olga juwelendoos voor kinderen met muziek in een wondermooi geschenk om te koesteren van Moulin Roty.  Prachtig afgewerkt met mooie illustraties en topcadeau om mee te scoren. Met ronddraaiende vos en rustgevende melodie.

Afmetingen: 10,5 x 10,5 x 8,5 cm

_

Deze collectie Le voyage d'Olga is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories