chouette set de 12 cartes recto-verso pour recette

set van 12 recto verso receptkaarten

Staat: Nieuw product

Rifle Paper Co.

Noteer jouw originele recepten op de kaarten van Rifle Paper Co. Op de voorzijde is er ruimte voor de titel, een korte notitie, de bereidtijd, de...

12,25 €

7,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Noteer jouw originele recepten op de kaarten van Rifle Paper Co. Op de voorzijde is er ruimte voor de titel, een korte notitie, de bereidtijd, de totale tijd en de ingrediënten. Op de achterzijde kan je stap-voor-stap instructies noteren. De recto verso receptkaarten zijn niet alleen erg handig, maar ook authentiek en ambachtelijk. Alleen voor de lekkerste familierecepten met grootmoeders geheim! De set komt met twaalf kaarten. Keuze tussen twee uitvoeringen. Afmetingen: 10x15 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151000.35
Rifle Paper Co. , opgericht door het Amerikaanse koppel Anna en Nathan Bond, is een specialist in stationery en geschenkjes. Wat in 2009 begon als een kleine onderneming in een appartement, is vandaag een bloeiend internationaal merk. Alle papierwaren worden gedrukt in de VS op gerecycleerd FSC-gecertificeerd papier. Bovendien maakt Rifle Paper Co. gebruik van milieuvriendelijke printers en hoog kwalitatief materiaal. Zo is elk product niet alleen mooi, maar ook met zorg en precisie gemaakt. Rifle Paper Co. gelooft sterk in het handgeschreven woord, klein of groot, om levensverhalen met elkaar te delen. Jij ook?

product referentie :RCM002