Spiegelbeeldspelletje - Ze Mirror Dieren

Leerrijk spelletje met kunststof spiegel en vormenkaartjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ966

Ze Mirror Images is een magisch denkspel! Dit solospel doet denken aan tangram, maar dan met een spiegel.

De vormenkaartjes worden gebruikt om de afbeelding op de voorbeeldkaarten in spiegelbeeld na te bootsen. De losse vormen moeten in de juiste volgorde naast de spiegel gelegd worden. Uren speelplezier gegarandeerd!

14,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06483

TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Spiegelbeeldspel Ze Mirror Images Dieren van Djeco leert je kind op een speelse manier wat reflectie is. Alles wordt getransformeerd en beelden verschijnen als bij toverslag!

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Afmetingen: 30x4x20cm
Inhoud:1 spiegel, 36 vormenkaarten, 20 voorbeeldkaarten

 

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!