Sprookjes voor prille lezers - Rapunzel

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH069

Mini cadeautjes, maxi pret! (486)

Rapunzel leeft in een toren. Alleen de heks bezoekt haar. Elke dag zingt het meisje een lied. Op een dag hoort de prins haar. Hij wil Rapunzel graag leren kennen ... maar hoe geraakt hij boen?

Dit bekend sprookje is speciaal herwerkt voor kinderen die leren lezen. Geniet van de jongedame met de enorme haardos waarop vele meisjes jaloers zijn.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913929

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurGrimm
IllustratorSumiti Collina
GenreLeren lezen
ThemaSprookjes

Sprookjesboek om zelf te lezen Rapunzel is een aanrader voor ieder kind dat net leert lezen. Een nieuw verhaal in een succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers, al kan je er ook uit voorlezen aan kleinere kinderen. Heerlijk om je leesniveau te oefenen of om mee te nemen naar bed en nog even weg te dromen naar een sprookjeswereld.

Bekend sprookje van de broeders Grimm, herwerkt met eenvoudige woorden. Dit boek maakt deel uit van een prachtig reeks sprookjesboeken, met illustraties van Sumiti Collina, voor beginnende lezers met leesniveau AVI 3. In deze succesvolle sprookjesreeks voor beginnende lezers zijn ook nog een hele reeks andere verhalen beschikbaar.

Auteur: gebroeders Grimm
Illustrator: Sumiti Collina
Afwerking: hardcover 
Leeftijd: vanaf 6 jaar - AVI 3
Aantal pagina's: 40
Formaat: 15,5 x 21 cm
ISBN: 9789462914384

Uitgeverij De Eenhoorn is gehuisvest in Wielsbeke en er worden 50 nieuwe titels per jaar uitgegeven. De nadruk ligt op kinderboeken in alle mogelijke genres. Daarnaast geeft De Eenhoorn kindertijdschriften en educatieve producten uit. 

De Eenhoorn hecht bijzonder veel belang aan de kwaliteit. Originele verhalen die zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Bijzondere illustraties met ruimte voor experiment. En een aantrekkelijke vormgeving met oog voor details. Een genot voor jong en oud! 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2115.510.111
  • Door Michèle S.
  •  de 21/04/2021
Mooi, inpakpapier niet zo mooi
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories