Sprookjesachtige multi-spelletjes koffer

Leuke speldoos met 6 verschillende gezelschapspellen voor kinderen

Staat: Nieuw product

Janod

JS388

Deze hoort thuis in elke spelletjeskast! De multi spelletjes-koffer van Janod, een koffertje vol speelplezier in een sprookjesachtig jasje met maar liefst 6 verschillende spelletjes voor uren en uren speelplezier met hele de familie!

Welk gezelschapsspel is jouw favoriet?

36,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02742

SamenstellingenKarton
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
STOP/FINISTOP

Veel spelletjes voor de prijs van 1! Dat is de multi-spelletjeskoffer van Janod, inclusief een ganzenbord, mens-erger-je-niet, dammen, gele dwerg spel, kwartet, kaartspel van 54 kaarten en 5 dobbelstenen. Allemaal in een sprookjesthema. De pionnen en dobbelstenen zijn gemaakt uit hout. Inclusief spelregels in 3 verschillende talen (Frans, Engels & Duits)

Leeftijd: 5-12 jaar
Aantal spelers: 2 tot 6
Materiaal: karton en hout
Afmetingen doos: 32 x 5,5 x 32 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.19
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.