Sprookjesachtige multi-spelletjes koffer

Staat: Nieuw product

Janod

JS388

Deze hoort thuis in elke spelletjeskast! De multi spelletjes-koffer van Janod, een koffertje vol speelplezier in een sprookjesachtig jasje met maar liefst 6 verschillende spelletjes voor uren en uren speelplezier met hele de familie!

Welk gezelschapsspel is jouw favoriet?

28,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02742

SamenstellingenKarton
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Veel spelletjes voor de prijs van 1! Dat is de multi-spelletjeskoffer van Janod, inculsief een ganzenbord, mens-erger-je-niet, dammen, gele dwerg spel, kwartet, kaartspel van 54 kaarten en 5 dobbelstenen. Allemaal in een sprookjesthema. De pionnen en dobbelstenen zijn gemaakt uit hout. Inclusief spelregels in 6 verschillende talen (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Italiaans)

Leeftijd: 5-12 jaar
Aantal spelers: 2 tot 6
Materiaal: karton en hout
Afmetingen doos: 32 x 5,5 x 32 cm

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.19
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!