Stoer spel - Getallenpiraten

Staat: Nieuw product

Haba

Piratenvrouw Zoraja zeilt over de wereldzeeën en is met haar bemanning op zoek naar een uitzonderlijke schat: de getallen. Maar alleen als Zoraja erin slaagt alle getallen juist te ordenen en verschillende opgaven op te lossen, kan ze de opperpiraat bewijzen dat ze het waard is haar schip aan te voeren.

Wie kan al wat met getallen overweg en helpt Zoraja bij haar zoektocht?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302900

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Op een speelse manier optellen en aftrekken van 1 tot 10 oefenen? Dat kan met dit leuke Getallenpiraten spel van Haba. Leuk vanaf 2 spelers en met diverse moeilijkheidsgraden voor langdurig speelplezier!

Inhoud spel: piratenvrouw Zoraja, 1 dobbelsteen, 20 getallenkaarten, 10 opgavenkaarten, 5 blanco kaarten, 1 plus/min-kaart, 1 getallenreeks (als puzzel) en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Voor spelers van 5 tot 99 jaar oud.
Materiaal: hout, karton en metaal.
Minimum 2 spelers.
Spelduur: 10 minuten
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
 
 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.53.214.50.22
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.