Stoere Gemma bijtring Dino - dumbo grey

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD564

Stijlvol spelen met Liewood (64)

Opnieuw een topper uit de LIEWOOD collectie en vast ook voor je klein bijtmonster: deze handige en tegelijk mooie bijtring heeft verschillende texturen om verlichting te brengen en is gemaakt uit zacht silicone.

De ergonomische en tegelijk super schattige vorm zorgt ervoor dat dit speeltje perfect in zelfs de kleinste handjes past.

13,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12592 0241

CollectieGemma
TypeBabyspeelgoed
PrintsDumbo grey
KleurGrijs

Gemma bijtring Dino Dumbo Grey, opnieuw een topper uit de LIEWOOD collectie en vast ook voor je klein bijtmonster. Het cute babyspeeltje heeft verschillende texturen en is gemaakt uit zacht silicone.  De ergonomische en tegelijk superleuke vorm zorgt ervoor dat dit speeltje perfect in zelfs de kleinste handjes past.

Materiaal: 100% silicone, CE getest, BPA-vrij
Afmetingen: 10 x 9,5 cm
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11810.08
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories