Strategiespel - Around the world

Strategisch bordspel met leuke ansichtkaarten

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1026

Spelen we een spel met Djeco? (24)

Als je de wereld rondreist, bezoek je duizend-en-een onvergetelijke steden. Deel deze reis met je vrienden en stuur ansichtkaarten! Wie maakt de mooiste reis?

22,80 €

18,24 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08598

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Bordspel Around the World van Djeco bevat 1 bord, 17 ansichtkaarten, 1 dobbelsteen, 4 houten reiziger-pionnen en 3 voertuig-pionnen. De spelregels zijn beschikbaar in 10 talen.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Afmetingen pakket: 30 x 28 x 4 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories