Strategiespel - PicNic

Strategisch bordspel met konijnen en vossen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1022

Spelen we een spel met Djeco? (20)

Vandaag is het picknickdag. Konijnen en vossen werken samen om zo snel mogelijk zoveel mogelijk groenten en fruit te vinden. Om onderweg niet te verdwalen, besluiten ze via een draad verbonden te blijven. Welk team haalt de meeste wortelen, watermeloenen, appels en ananassen binnen?

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08572

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Bordspel PicNic van Djeco bevat 4 houten konijn-vos koppels verbonden door een draad, 1 picknick-tegel, 16 bestemming-tegels, 1 wiel, 27 eten-fiches. De spelregels zijn beschikbaar in 10 talen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Afmetingen pakket: 22 x 22 x 4 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories