Strategiespel - Space Cat

Strategisch bordspel met maan en raketten

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1025

In de verre uithoeken van de melkweg woedt een race om de sterren! Ben jij de snelste om je intergalactische sector te verkennen? Hiervoor moet je handigheid gebruiken om je raketten op de juiste plaats te lanceren!

18,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08597

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Bordspel Space Cat van Djeco bevat 4 borden, 4 raketten, 1 eerste speler-kaart, 54 kaarten en 1 maan. De spelregels zijn beschikbaar in 10 talen.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Afmetingen pakket: 30 x 28 x 4 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!