Supermini Spel - Monstervangst

Staat: Nieuw product

Haba

Mini cadeautjes, maxi pret! (209)

Alle monsters klaar? Zorg dat je snel bent en de verschillende monsterkaartjes goed in het oog houdt. Is het aantal monsters hetzelfde als op de dobbelsteen? Dan proberen de spelers om als eerste de juiste monsterhand aan te tikken.

Wie zo de meeste monsterkaartjes verzamelt, wint dit monsterleuk spel!

5,99 €

3,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305502

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar
STOP/FINISTOP

Supermini spel Monstervangst van Haba is een klein maar machtig spelletje om samen met je kapoenen te spelen. Dit gezelschapsspel bevordert het begrip van hoeveelheden en aantallen en heeft eenvoudige spelregels om snel veel plezier aan het spel te beleven. Een leuk geschenk voor elke gelegenheid!

4 monsterhanden, 36 monsterkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 handleiding

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Aantal spelers: 2-5
Spelduur: 10 minuten
Materiaal: karton en beuk

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories