Supermini Spel - Monstervangst

Staat: Nieuw product

Haba

Alle monsters klaar? Zorg dat je snel bent en de verschillende monsterkaartjes goed in het oog houdt. Is het aantal monsters hetzelfde als op de dobbelsteen? Dan proberen de spelers om als eerste de juiste monsterhand aan te tikken.

Wie zo de meeste monsterkaartjes verzamelt, wint dit monsterleuk spel!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305502

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Supermini spel Monstervangst van Haba is een klein maar machtig spelletje om samen met je kapoenen te spelen. Dit gezelschapsspel bevordert het begrip van hoeveelheden en aantallen en heeft eenvoudige spelregels om snel veel plezier aan het spel te beleven. Een leuk geschenk voor elke gelegenheid!

4 monsterhanden, 36 monsterkaartjes, 1 dobbelsteen, 1 handleiding

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar vanwege kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
Aantal spelers: 2-5
Spelduur: 10 minuten
Materiaal: karton en beuk

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.