Supermini Spel - Pinguflip

Staat: Nieuw product

Haba

Mini cadeautjes, maxi pret! (209)

Daaaar gaan we! Als mama pinguïn vis op stokjes uitdeelt, flitsen de pinguïnkindjes van schots naar schots. Echter bij het afzetten, keren de schotsen steeds om en verschijnen er nieuwe actiesymbolen.

De speler die met zijn eerste pinguïnbaby het eerst drie rondjes aflegt, is de winnaar van dit klein maar machtig spel.

6,99 €

4,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305498

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
STOP/FINISTOP

Supermini spel Pinguflip van HABA bevordert de coördinatie van beide handen en blijft spannend tot het einde. Eens je het gespeeld hebt krijgt je veel zin om opnieuw te spelen.

16 ijsschotsen, 8 vis-op-stok-kaartjes, 4 kleine pinguïns, 4 pinguïnstenen, 1 ijsdobbelsteen, 1 handleiding
Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal spelers: 2-4
Spelduur: 10 minuutjes
Materiaal: karton en beuk

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Roland C.
  •  de 08/12/2020
Waarom in het Frans?
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories