The park behangpapier

Kwalitatief wit vliesbehang met speelse Ferm Living print

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM251

Ferm Living kIDs (65)

Wie houdt er niet van een leuke dag in het park? Iedereen is fan, zeker van dit wondermooi behangpapier uit Zweden.

Met speelse scènes afgebeeld in zachte, gedempte kleuren, zal het Park behang een levendige en toch rustgevende make-over geven aan de speel- of slaapkamer van je kleine speelvogel.

DIT PRODUCT IS OP BESTELLING EN HEEFT EEN LANGERE LEVERTIJD.

79,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1104263768

TypeBehangpapier
PrintsThe Park
KleurCrème

The Park behangpapier van FERM LVIING is gedrukt in Zweden op FSC™-gecertificeerd vliesbehang met inkt op waterbasis, het is bijzonder duurzaam en gemakkelijk op te hangen. Check de tutorial video als je nog wat hulp kan gebruiken.

Voor het mooiste resultaat kan je best genoeg papier in 1 keer bestellen omdat de kleuren van het papier met de hand gemengd zijn en dus per lot kunnen verschillen. Dit is een geregistreerd design.

Afmetingen: 53 x 1000 cm
Lengte van het patroon: 53 cm
Materiaal: geprint op 150 gram vliesbehang met FSC-label. Gekleurd op waterbasis.
Was-instructies: je kan het behang reinigen met een vochtige doek.
Herkomst: geproduceerd in Zweden volgens een eeuwenoude ambachtelijke techniek.

Handige stap-voor-stap tutorial:

Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang op bestelling heeft een levertijd van minimum 3 weken.

_

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het verhaal van Ferm Living Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen. Ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo. Wire Basket by Ferm Living De Wire Basket van Ferm Living is een absolute bestseller. En ook een echte musthave voor in jouw interieur. Deze metalen opbergmand komt in drie maten en verschillende kleuren, én kan je combineren met een matching houten deksel. Met dat deksel bouw je de opbergmand in een oogwenk om naar een trendy tafeltje. Mooi én multifunctioneel dus! Ferm Living kiDs Collectie Breng sfeer in huis met de Ferm Living kiDs Collectie ! In deze collectie vind je alles om de kamer van je kind nog wat gezelliger te maken: muurlampen, kussens, dekentjes, tapijten, bedlinnen, behangpapier en ga zo maar verder. Elke stuk is uniek en van hoogwaardige kwaliteit.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories