Tof reactiespel - Opgelet! Werken

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (82)

Bouwvakker Ben werkt op een grote werf en moet ervoor zorgen dat alle machines en voertuigen zich zo snel mogelijk op de juiste plek bevinden. Maar opgelet: af en toe moet Ben dringend … Wie is de snelste helper en werkt de meeste opdrachtkaarten voor Ben af?

Een leuk cadeau voor elke gelegenheid!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302749/302750

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Stoer gezelschapspel met coole bouwvakkersfiguur.
 
Inhoud spel: 1 bouwvakker Ben, 40 opdrachtkaarten, 36 voertuigkaarten in 4 kleuren, 4 bouwplaatskaarten en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)
 

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Reactie-, legspel voor spelers van 5 tot 99 jaar oud
Materiaal: hout en karton
Aantal spelers: van 2 tot 4 spelers
Spelduur: 15 minuten
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
 
 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.43.810.80.14
  • Door Linda V.
  •  de 08/11/2022
Ziet er leuk uit, nog niet gespeeld/cadeau gegeven
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories