Top set van 2 Ruimtevaart posters

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR071

Alles voor een astronauten feestje (34)

Geef je mini-ruimtereiziger een buitenaards mooie kamer door deze mooie posters op te hangen met kleurrijke planeten en raketten om bij weg te dromen en de print 'to the moon' in zilverfolie.

14,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169444

CollectieTo the moon
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Maak echt impact bij je kleine ruimte-fan met deze leuke set van 2 posters van Meri Meri. Leuk om op het hangen boven de feestfale van je ruimte-feestje of in de kinderkamer. Ga je echt helemaal voor een stoer Astronaut-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, cake-toppers, tijdelijke tattoos en andere items van Meri Meri in dezelfde stoere ruimte-print in onze collectie.

Afmetingen verpakking: 30,5 x 40,5 x 3 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.410.310.030.1
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Alles voor een astronauten feestje
Inspiratie en stories