Unieke poster om in te kleuren - Shapes in Space

Staat: Nieuw product

Rock & Pebble

KZ28155

Apollo 11 inspiratie (107)

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle...

16,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Net zoals deze unieke poster!
Een poster om in te kleuren, dat is origineel! Een kubus, een cilinder, een piramide,... geef al de ruimtefiguren op de poster een kleur en leer ze kennen. Daarna is de poster een creatief kunstwerkje in de kamer! Formaat: 70x100 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7010000.35
Rock & Pebble is een Amerikaans label met oog voor design, duurzaamheid en natuurlijke materialen. Het creëert speelse en verbeeldingsvolle objecten die passen in een hedendaagse setting. Niet een traditioneel poppenhuis, maar wel houten peren, appels, olifanten en wolkjes huisvesten dito minimalistische popjes. Een uniek concept! Poppenhuizen van Rock & Pebble zijn met de hand afgewerkt en gemaakt uit onbehandeld, multiplex berkenhout. Gewoon zo gebruiken of toch liever verven, vernissen of versieren... het kan allemaal! Ook met de Pebbles - de moderne inwoners van de huizen - kan je zelf aan de slag. Om de spelbeleving helemaal te vervolledigen, biedt Rock & Pebble poppenhuis meubels aan in een dezelfde minimalistische stijl.  Natural, non toxic, sustainable is our goal. Imaginative, playful and artistic is our soul. (Rock & Pebble)
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories