Vrolijke set van 2 Emoji posters*

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR069

Keep on smiling!

Dat is geen probleem als je deze posterset van Meri Meri onder ogen krijgt. Lekker vrolijk en speels! In de set zitten 2 verschillende posters om op te hangen waar je maar wil.

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169579

CollectieEmoji
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Met deze set van 2 prachtige art-prints van Meri Meri zal je elke dag door glimlachen. De pastelkleurige emoticons lachen je gewoon tegemoet. Op een print staat een grote gele smiley, op de andere 12 verschillende.

Afmetingen poster: 30,5 x 40,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.410.310.030.1
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...