Sur l'eau poster

Wondermooie poster - Sur l'eau

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ293

Van deze artistieke Djeco-poster 'Sur l'eau'  zijn slecht 1000 exemplaren gedrukt. De illustratie is een ontwerp van de getalenteerde Franse artieste Elodie Nouhen.

Droom mee met het feestelijke tafereel van clowns en artiesten op het kabbelende blauwe water ... en laat je verbeelding helemaal de vrije loop. Ideaal decoratiestuk om elke kamer in huis te voorzien van een unieke toets!

20,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00301

CollectieLittle big room
TypePosters

Sur L'Eau is een wondermooie poster met een dromerige, vintage touch. Hij is gemaakt van super stevig Kakemono papier. Dit is stevig papier wat bestand is tegen scheuren en daarom ideaal om de kleine nieuwsgierige handjes te trotseren. Dankzij de houten randen boven en onder, blijft de poster mooi strak hangen.

Limited edition, er zijn slecht 1000 exemplaren van gemaakt!

Materiaal: stevig papier
Afmetingen: 40 x 60 cm

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.443.110.60.201
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!