Woordenspel - Le Jardin du moulin

Taal-en woordenschatspelletje vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO348

Le jardin - Moulin Roty (36)

Dit taal- en woordenschatspelletje uit de collectie Le Jardin du Moulin is een leuk gezelschapsspelletje om met het gezin of vrienden te spelen. Spelen jullie liever in competitie of in samenwerkingsmodus? Pret gegarandeerd!

19,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712426

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Woordspelletje van Moulin Roty bevat 4 themadobbelstenen, 1 alfabetdoos en notitieboekjes om woorden te vinden die overeenkomen met het thema en de gekozen letter, binnen de limiet van de zandloper.

Dit gezelschapsspelletje komt uit de Le Jardin du Moulin-collectie. Deze collectie spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Afmetingen doos: 13,5 x 13,5 x 4,0 cm
Materialen: kunststof, blik, karton & glas
_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories