Yelena houten klok - Hunter green multi mix

Speelgoed met verwisselbare schijfjes uit beukenhout

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4679

Stijlvol spelen met Liewood (52)

Klok leren lezen is lastig. Niet in het minst voor kleine kinderen.

Maar dan is er deze houten kinderklok. Met verwisselbare schijfjes maakt de Yelena speelgoedklok het leren van de tijd leuk. Ook een geweldig hulpmiddel om nummerherkenning van je mini te trainen.

80,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14544-9311-ONE SIZE-CU

TypeImitatiespeelgoed
PrintsHunter green
KleurGroen
Korting- 40 %

Yelena houten klok Hunter green multi mix uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en ook mooi staat in de kinderkamer. De speelgoedklok werkt als een stevige kalender die je kleintje leert kloklezen, cijfers leert herkennen, alsook de dagen en de datum van de maand.

De set bestaat uit: cijfers, namen van maanden, namen van weekdagen en verschillende weerstations. Mooi verpakt in een handige draagtas.

Materiaal: 100% beukenhout, met CE-label
Afmetingen: 32 x 25,5 x 2 cm
Onderhoud: proper maken met vochtige doek - niet onderdompelen in water - aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Ook hun duurzaam speelgoed is onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 15/12/2023
Vrij prijzig maar wel mooi product
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories