Zilveren diadeem zeemeermin

Zeemeerminnentiara afgewerkt met parekleurige schelpjes, sterren en edelsteentjed

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA294

Schitterende accessoires van Souza for kids! (335)

Prachtig borduurwerk, 3 parelkleurige schelpen, 4 fonkelende sterren en een rijtje edelstenen maken van deze fijne diadeem een echte parel van de oceaan.

Ideaal om jouw zeemeerminkostuum af te maken of om je dagdagelijkse look extra kracht bij te zetten.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105337

PersonageZeemeermin
TypeHaarbanden
KleurRoze

Zilveren diadeem Zeemeermin van Souza for kids! Ideaal om elke dag te dragen of om je zeemeermin verkleedoutfit compleet te maken. Een wondermooi geschenk uit de accessoire collectie van dit Nederlandse verkleedmerk.

Maat diadeem: 13 x 20 cm

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories