chouette emporte-pièce 'salamandre'

blitse uitsteekvorm 'salamander'

Staat: Nieuw product

Birkmann

KZ17566

Wie zegt er dat koekjes niet stoer kunnen zijn? Met dit uitsteekvormpje in de vorm van een ferme salamander maak je de coolste koekjes in een...

5,50 €

4,40 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wie zegt er dat koekjes niet stoer kunnen zijn? Met dit uitsteekvormpje in de vorm van een ferme salamander maak je de coolste koekjes in een handomdraai. Je bakt er niet enkel koekjes mee; je kan er ook rolfondant of marsepeinen vormpjes mee maken. En die passen dan weer als versiering op een cupcake of op een taart. Bovendien maakt deze salamander het verjaardagsfeestje van jouw stoere spruit helemaal compleet. Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke koekjes extra pimpen met wat glazuur. Materiaal: roestvrij staal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12400.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!