Brandweerwagen schoolbordsticker - Toys for boys

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22212

schoolbord stickers (4)

It’s a man’s wall!
Muurstickers uit de Toys For Boys collectie onderscheiden de kleuters van de peuters. KEK Amsterdam ontwierp een serie stoere schoolbordstickers in vormen van scheurijzers die vooral mannen mooi vinden. Een stoer krijtbord om hilarische berichtjes te schrijven naar elkaar! Met de 'Firetruck' muursticker voelt je kereltje zich vast een onverschrokken brandweerman!

49,95 €

24,98 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

De schoolbordstickers worden gemaakt van hoogwaardig, matzwart schoolbordfolie. Dit materiaal is steviger dan de muurstickers, omdat je hierop moet kunnen krijten. De schoolbordstickers zijn bestand tegen water en kunnen met een vochtige doek schoongeveegd worden. Alle schoolbordstickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
985300.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!
Collectie schoolbord stickers
Inspiratie en stories