DIY muursticker - Geometric Bird *

Staat: Nieuw product

Sebra

Een muursticker is een eenvoudige tool om de kinderkamer op te fleuren. Nog leuker is dat je zelf de vorm kan bepalen! Op dit vel zitten 31...

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8524

Een muursticker is een eenvoudige tool om de kinderkamer op te fleuren. Nog leuker is dat je zelf de vorm kan bepalen! Op dit vel zitten 31 geometrische figuren waarmee je een vogel kan maken... of een eigen creatie natuurlijk! De Geometric Bird muursticker moet op een glad oppervlak gekleefd worden en is makkelijk te verwijderen. Komt in twee uitvoeringen. Aan jou de keuze! Materiaal: PVC.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.