Elegante Arabische volbloed

Staat: Nieuw product

Papo

Deze prachtige arabische volbloeden komen uit de uitgebreide paarden collectie van Papo. Deze diertjes zijn gemaakt uit zachte PVC en zijn met de...

7,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 51075

Deze prachtige arabische volbloeden komen uit de uitgebreide paarden collectie van Papo. Deze diertjes zijn gemaakt uit zachte PVC en zijn met de hand geschilderd. Deze dieren zullen tot de verbeelding van je kind spreken en hij zal elke dag wel een nieuw verhaal verzinnen over de avonturen van deze trotse bewoners van de manege. Of zijn ze de trotse viervoeter van een rijke sjeik die lange tochten maakt door de woestijn?
Alle dieren zijn apart te verkrijgen. Afmetingen voor een verzameling dieren zijn indicatief aangezien het gemiddelde van alle dieren in deze groep genomen wordt.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151100.35
  • Door Viviane V.
  •  de 25/11/2019
Mooi groot paard. Blijft goed rechtstaan.
Papo - Papo werd opgericht in 1983 en brengt een fantastische reeks handgeschilderde figuurtjes op de markt. In het begin focusten ze zich vooral op onverschrokken ridders & dieren maar door het grote succes breidden ze hun gamma al snel uit en nu komen bijna alle belangrijke thema's aan bod, alsook film-, cartoon- of striphelden. Deze figuurtjes wakkeren de fantasie van je kind aan en zorgen voor uren spelplezier !