Fantastisch badboek - Colour Me Dinosaurs

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP381

Mini cadeautjes, maxi pret! (637)

Van brullende T-rex tot glimlachende Brachiosaurus, fladderende Pterodactylus tot sterke Stegosaurus: ze komen stuk voor stuk aan bod in dit  prachtig geïllustreerde badboek. Eerst zijn ze wit en dan veranderen ze op magische wijze van kleur als je het in water dompelt.

Zacht, duurzaam en super licht, elk zwart-wit wezen verandert in de handen van een kind, badplezier verzekerd en ook leuk om buiten het bad mee te spelen/schilderen.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG654

TypeBadboekjes
DiertjesDino

Welke kleuren hebben de dino's? Je ontdekt het allemaal in dit wonderleuk badboekje Colour Me Dinosaurs van Wee gallery. De prachtige zwart-wit prenten komen helemaal tot leven als je er water op laat komen. Zo ontdek je de kleur van de Brachiosaurus, de T-rex en alle andere dinosauriërs in hun kleurrijke biotoop. Je kleintjes zullen het geweldig vinden om te zien hoe deze afbeeldingen tot leven komen terwijl ze schilderen met water, en je zult het geweldig vinden dat je niet hoeft te klungelen met borstels, verf, vlekken.

Niet gemaakt om te gebruiken bij doorkomende tandjes. Met een droge doek proper maken, niet wassen.

Sommige badproducten kunnen de kleuren aantasten.

Verpakt in een stijlvolle leuke doos, wat het een ideaal pakje voor een verjaardag, doopsel, etc maakt!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories