Fladderende Just a Touch stickerset - BUTTERFLY

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML019

Just a touch by MIMI’lou (20)

Op zoek naar een uniek presentje of fijne muursticker om de kamer van je lieve schattebout een beetje meer uniek te maken? Wij zijn helemaal weg van deze fijne vlinder stickerset van MIMI'lou. Op het blad zitten 16 vlinders die zorgen voor een prachtige decoratie en warme sfeer, super makkelijk om aan te brengen en met een speels, prachtig eindresultaat!

12,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART429

Just a touch... Dat zijn muurstickers die een vergeten plekje helemaal opfleuren! Een grauwe muur, een donkere kast, een oude koffer, een eenvoudige bureau,... met een vleugje Mimi'lou geef je elk egaal oppervlak een ferme boost. In een vingerknip zijn jouw muur en meubeltjes überhip!

Deze poëtische BUTTERFLY set bestaat uit 16 fladderende vlinders in de mooiste kleuren en vormen.

Afmetingen: set 19,6 x 26 cm
Materiaal: 100% vinyl

Makkelijk aan te brengen op elk droog en proper oppervlak. Indien nodig, kunnen de stickers ook weer verwijderd worden.

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.210.260.010.057
  • Door Saskia E.
  •  de 10/12/2019
Stickers vielen wat kleiner uit dan verwacht.
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!
Collectie Just a touch by MIMI’lou
Inspiratie en stories