Flashy set van 3 bamboe bokalen - Gusto modern

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK034

Opvallend vrolijke kleurtjes, moderne lijnen en een satijnen afwerking. De Claro Modern bokalen zijn 3 kleine bamboe voorraadpotjes voor suiker, kruiden en alles wat je graag op een duurzame en handige manier opbergt. Elk potje heeft een kurken deksel dat de potjes hermetisch afsluit.

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 34734

CollectieGusto
TypeBewaardozen
KleurMeerkleurig

Claro Modern is een set van 3 bamboe bokalen in felle, hippe kleurtjes van het ecologische merk EKOBO en ze komen overal in huis - van keuken tot badkamer - van pas. Deze handige set komt verpakt in een mooie doos en maakt ze ideaal als housewarming cadeau.

Afmetingen: 8 cm diameter, 8,5 cm hoog

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Gebruiksadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser - let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.598.50.399
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!