Georges actiemaki

Georges, de zotte actiemaki

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL047

Lilliputiens: Georges de maki (24)

Prikkel de nieuwsgierigheid van je kleintje met deze zotte actiemaki. Hij luistert naar de naam George. Dit zacht, stimulerend babyspeeltje van Liliputiens zit boordevol onverwachte activiteiten en leuke details die vast in de smaak zullen vallen van je kleine speelvogel.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

We lachen wat af met Georges de maki van Liliputiens! Met één poot temt hij de leeuw en verstopt hij een konijn in zijn zak. Een poot om op te bijten, ringen om te laten rinkelen, een spiegeltje om in te kijken: Georges is niet zuinig met activiteiten!

Deze zachte activiteitenmaki bevat: een rammelaar, knisper-papier, bijtring, spiegel om jezelf te bewonderen, klokjesgeluid en een klein konijntje aan elastiek.

Afmetingen: 12 x 10 x 26 cm

Lilliputiens is van Belgische makelij. Hun kleurrijke en betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen ze een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1930230.463
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86777

Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories