Cascade van tollen - Dans la jungle

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO181

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Actie-reactie speelgoed, altijd een hit bij kleine kinderen. Al kunnen we niet beloven dat je dit houten speelgoed niet zelf leuk gaat vinden.

De drie houten tollen kan je keer op keer bovenaan de 'berg' leggen en de toekan, schildpad en slang glijden vol plezier naar beneden.

44,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668377

CollectieDans la jungle
TypeVoertuigen en garages
Leeftijdvanaf 18 maanden

Prachtige verhaaltjeslamp Dans La Jungle van het mooi Franse merk Moulin Roty.

Inhoud: doos - verhaaltjeslamp - 5 verhaalschijven en 5 kleine envelopjes
Afmetingen: 25 x 17 x 36,5 cm
Materiaal: hout
Leeftijd: 4 jaar

_

Dans la Jungle is een kleurrijke kindercollectie die draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories