Gevaarlijk zeemonster - Poulpus

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ31128

Dit gevaarlijke zeemonster, 'Poulpus' is een zeer gevaarlijk individu. Dit zeemonster  komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06817

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Dit gevaarlijke zeemonster, 'Poulpus' is een zeer gevaarlijk individu. Met zijn reusachtige drietand en vlijmscherpe zwaard en onverschrokken uiterlijk jaagt hij bijna iedereen de stuipen op het lijf. Alleen de echte dappere vechters durven de strijd met hem aan te gaan!

De actiefiguurtjes zijn gemaakt van kunststof en prachtig beschilderd. De armen en het hoofd zijn beweegbaar. Elk popje heeft 1 universeel los attribuut.

Een geweldig geschenk voor jongens en meisjes die met hun verbeelding prachtige avonturen kunnen creëren.

Materiaal: kunststof.
Leeftijd: vanaf 4jaar.
Gemiddelde afmeting: 5 cm x 7,5 cm x 3,5 cm (B x H x D)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2418100.29
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!