Glow in the dark muursticker - On/off garland

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

KZ22773

Laat je 's nachts graag een lichtje branden? Vanaf nu neemt de glow in the dark muursticker van Mimi'lou deze taak op zich. Wanneer de...

29,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ART356

TypeMuurstickers
KleurGeel
ThemaBohemian ambiance
Laat je 's nachts graag een lichtje branden? Vanaf nu neemt de glow in the dark muursticker van Mimi'lou deze taak op zich. Wanneer de avond valt, schakelen de lampjes van de lichtslinger aan, heerlijk om onder te slapen!
De muursticker is gemakkelijk aan te brengen en kan op alle vlakke oppervlakken. Zo decoreer je ook een kast of een deur met de fantasierijke sticker. Indien nodig, kan de sticker verwijderd worden. Met bijhorende instructies. Materiaal: vinyl

Opgelet! Om een glow in the dark-effect te simuleren, heeft de afbeelding een donkere achtergrond. In werkelijkheid heeft de vinyl muursticker fosforiserende figuren om uit te knippen en te kleven en is er géén donkere achtergrond.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!