chouette emporte-pièce 'poisson-bulle'

guitig clownvis uitsteekvormpje

Staat: Nieuw product

Birkmann

KZ17570

Zin in vrolijke koekjes? Met dit grappige uitsteekvormpje in de vorm van een clownvis maak je koekjes die staan voor 100% vrolijkheid. Je bakt er...

5,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Zin in vrolijke koekjes? Met dit grappige uitsteekvormpje in de vorm van een clownvis maak je koekjes die staan voor 100% vrolijkheid. Je bakt er niet enkel koekjes mee; je kan er ook rolfondant of marsepeinen vormpjes mee maken. En die passen dan weer als versiering op een taart. Bovendien maakt dit visje het verjaardagsfeest van jouw kleine spruit helemaal compleet. Gouden tip: na het bakken kan je je overheerlijke koekjes extra pimpen met wat glazuur. Materiaal: roestvrij staal.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0600.35
Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!